Omas Tipp: Schimmel entfernen? Verwenden Sie diese 2 natürlichen Zutaten!

Oude trucjes werken soms het beste: met slechts twee ingrediënten kun je op een natuurlijke manier schimmel in huis verwijderen. Verbluffend, toch? Hieronder delen we deze eenvoudige en kosteneffectieve methode.

Vochtige plekken in huis, zoals de badkamer of kelder, zijn de perfecte plek voor schimmel om te groeien. Ondanks al je schoonmaakinspanningen kan het lastig zijn om schimmel te voorkomen. Gelukkig zijn er betaalbare oplossingen die je zullen helpen in de strijd tegen schimmel. Op plekken als douches en badkuipen komt schimmel vaak voor, maar je hoeft geen dure producten aan te schaffen om dit op te lossen. Wat je nodig hebt, heb je misschien al in huis of kan je gemakkelijk verkrijgen bij de drogisterij voor een paar euro.

Alles wat je nodig hebt zijn twee simpele ingrediënten: azijn en tea tree olie. Tea tree olie kun je bij vrijwel iedere drogist vinden. Verder heb je een sprayfles nodig waarin je deze twee ingrediënten kunt mengen en op de oppervlakken kunt spuiten. Deze sprayfles kun je natuurlijk hergebruiken, wat het nog handiger maakt.

Het hele proces is eenvoudig. Je neemt de sprayfles en vult deze met twee kopjes azijn en twee theelepels tea tree olie. Draai de dop op de fles en schud even goed. Daarna spuit je het mengsel op de schimmelplekken.

Lees verder op de volgende pagina….